Niektóre produkty nie są już sprzedawane. Twój koszyk został zaktualizowany.
Tego kodu rabatowego nie można używać w przypadku innych promocji lub rabatów.
Twój koszyk jest pusty
Sale price PLN zł28.90 Regular price PLN zł57.79
być może
Irbis śnieżny używa swojego puszystego ogona jako steru podczas skoków i jako ochrony przed zimnem.
Irbis śnieżny to duży kot, który żyje w wysokich, skalistych górach Azji Środkowej. Żywi się tam głównie owcami, koziorożcami i kozami. Jego gęste futro chroni go przed przenikliwym zimnem i jest tak piękne, że wiele zwierząt pada ofiarą kłusowników. Dlatego irbis śnieżny jest obecnie gatunkiem zagrożonym wyginięciem. Cechą szczególną jest ogon, który, podobnie jak u irbisa Schleich® Wild Life, jest niemal tak długi, jak jego ciało.
www.schleich-s.com
;UWAGAPrzeznaczone dla dzieci poniżej 3 lat, nie podlega obowiązkowi oznakowania
komentarz