Twój koszyk zakupów

komentarz

Wszystkie zamówienia będą używane USD. Obecnie właściwości w koszyku są wyświetlane w CYN, Użyjesz USD Obliczane według najnowszego kursu walutowego.

Niedostępne

Niektóre produkty nie są już sprzedawane. Twój koszyk został zaktualizowany.

Jest kod rabatowy?
Zastosowany przez Ciebie kod rabatowy zostanie przechowywany na Twoim koncie
Podsumowanie
rabat

Tego kodu rabatowego nie można używać w przypadku innych promocji lub rabatów.

łącznie
Oblicz podatki i fracht przy kasie
Darmowa dostawa wszystkich zamówień!
PLN
W koszyku zakupowymPrzykładowy artykuł
Koszyk podsumowy

Naturalny Kajal szary 1930943

Sale price PLN zł6.45 Regular price PLN zł12.89

Podsumowanie kolejności

Naturalny Kajal szary
6.45
Jest kod rabatowy?
Zastosowany przez Ciebie kod rabatowy zostanie przechowywany na Twoim koncie

Podsumowanie
Ładunek obliczany jest przy rozliczeniu

być może

Metoda zakupu

Seksowne oczy

Dzięki tej kredce kohl, zwanej również eyelinerem, z łatwością narysujesz linie i kontury. Dzięki miękkiej konsystencji z pianką łąkową i olejkiem jojoba, a także doskonałemu kolorowi, eyeliner jest łatwy w aplikacji – idealny na Twoje osobiste, intensywne chwile!

  • z organicznym olejkiem jojoba
  • bez talku
  • certyfikowany kosmetyk naturalny (BDIH)

Dane kontaktowe

cosmondial GmbH & Co. KG, Industriestraße 23b, D-63834 Sulzbach am Main, www.cosmondial.de

Kraj pochodzenia

Niemcy

;

Za pomocą tego eyelinera możesz stworzyć idealną kreskę, nakładając kreskę wzdłuż dolnej linii rzęs, bardzo blisko rzęs (wskazówka: możesz też zacząć od rysowania linii punktowo, a następnie połączyć je, jeśli masz problem z narysowaniem ciągłej linii). Aby uzyskać cienką kreskę, eyeliner powinien być dobrze naostrzony. Dzięki miękkiej konsystencji można go również użyć do podkreślenia linii wodnej oka. Słowo kajal pochodzi z sanskrytu (kajjala) i oznacza „sadza” lub „maść z sadzy”. W regionach arabskojęzycznych nazywany jest również kohl, khol lub kohol (arab. al-kuhl, kuhl jako przymiotnik oznacza „czarny” lub „czarnooki”). Warunki przechowywania i użytkowania: Zawsze temperuj temperówką do kredek kosmetycznych. Zwykłe temperówki do kredek nie są odpowiednie. Na przykład podwójna temperówka Benecos, o dwóch różnych średnicach, została zaprojektowana specjalnie do kredek kosmetycznych. Można ją łatwo czyścić za pomocą wyjmowanej szpatułki. Utylizacja: Po opróżnieniu eyelinera nakrętkę można umieścić w żółtym worku do recyklingu.

;

Uwodorniony olej jojoba, trigliceryd kaprylowo-kaprynowy, olej z nasion pianki łąkowej (limnanthes alba), uwodorniony olej bawełniany, olej z nasion mango (mangifera INDICA), wosk kandelowy (euphorbia cerifera cera/euphorbia cerifera), olej z nasion jojoba (simmondsia chinensis)*, kaprylian glicerolu, wosk karnauba (copernicia cerifera cera/copernicia cerifera), olej z nasion makadamia integrifolia, tokoferol, palmitynian askorbylu, [+/- (MOŻE ZAWIERAĆ) MIKĘ, CI 77891 (DWUTLENEK TYTANU), CI 77499 (TLENKI ŻELAZA), CI 77491 (TLENKI ŻELAZA), CI 77492 (TLENKI ŻELAZA), CI 77510 (ŻELAZOCYJANEK ŻELAZA), CI 77288 (ZIELONY TLENEK CHROMU), CI 77007 (ULTRAMARYNY), CI 75470 (KARMINA)]

    Zobacz wszystkie szczegóły
    Zaloguj się
    Jeśli nie masz konta, kliknij Utwórz kontoZostań członkiem